ÖĞRENCİLERİMİZ ÖĞRENCİ OKUTUYOR

İnsan olmak, diğer insanları da düşünüp gözetmeyi gerektirir.

Okulumuz öğrenci ve öğretmenleri İHH´nın düzenlemiş olduğu yardım kampanyasına destek için canla başla çalışıyor

Aralık 2015 itibarıyle İHH yetim ve ihtiyaç sahibi çocuklar için okulumuza 8 kumbara gönderdi. Kumbaralar birkaç sınıfa dağıtıldı. Öğrencilerimiz heyecanla kumbaraları doldurdular. Kimi zaman tenefüslerde elinde kumbarayla para toplayan çocuklarımız büyük bir azimle kumbaralarını doldurdular. Henüz iki hafta geçmiş olmasına rağmen kumbaralarımız doldu ve bugün(23.12.2015) te kumbaralarımızı açtık. 15 gün gibi kısa bir sürede 500tl civarında yardım biriktirdik. Paralar görevli öğretmenimizce İHH´ya götürülecek. Açtığımız kumbaralarımızı tekrar onarıp yardım kampanyasına devam ediyoruz.

Yapmış oldukları azimli çalışmalardan dolayı öğrenci ve öğretmenlerimize sonsuz teşekkür ederiz.