OKULUMUZDA YANGIN TATBİKATI YAPILDI

Okulumuzda 28 Şubat Sivil Savunma Günü ile ilgili etkinlikler yapıldı.

Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Amirliği bağlı İtfaiye aracı ve ekibi okulumuza gelerek Okul Personeli ve Öğrencilerimize  Yangın ve Yangın söndürme ile ilgili tatbikat yaparak bilgilendirme yaptılar.

5. ders okulumuzda bir zil sesi duyuldu. Fakat bu zil sesi normal zillerin dışında bir sesti. Öğrenciler bu sesin ne olduğunu merak etti ve öğrtmenler bunun bir siren sesi olduğunu, bunun sadece acil durumlarda çalındığını ve sınıfların ivedi bir şekilde boşaltılması gerektiğini söylediler. Sınıflar öğretmenlerin koordinasyonuyla hızlı bir şekilde boşaltıldı. Öğrenciler tören alanında toplandı. Görevli olan öğretmenler yapılan tatbikat hakkında öğrencileri bilgilendirdi. Yapılan bilgilendirmelerin ardından öğrenciler tekrar sınıflarına alındı.