OKULUMUZDA YARDIM KERMESİ YAPTIK

Okulumuzda maddi durumu iyi olmayan öğrencilerimiz için yardım kermesi düzenlendi. Yüksek katılım ve stand görevlisi öğrencilerin yaptıkları işlerden aldıkları zevk görülmeye değerdi.

20.01.2016 Çarşamba günü okulumuz öğretmenleriinden Vildan Şafak ve Hüseyin Mucuk öncülüğünde bir kermes düzenlendi. Kermesimiz okulumuzda eğitim görmekte olan yardıma muhtaç öğrenciler için yapıldı.

Sabah saatlerinde hazırlıklara başlandı. Okulumuz yemekhanesinde standlar oluşturuldu. Veli ve öğretmenlerimiz tarafından hazırlanan kek, börek, pasta, sarma, köfte ve sayamadığım bir çok yiyecek ve içeeçcek masalara yerleştirildi.

Öğrenci ve öğretmenlermiz hazırlıkları tamamladı.

Hazırlıklar tamamlandıktan sonra okul müdürümüz Bayram KARACA ve müdür yardımcımız Derya ÇAĞLIYANER´in ilk ürünleri almasıyla açılışımızı yaptık.

Birazdan yorulacak olan öğrencilere enerji takviyesi yapıldı.

Bu sırada tamamen yemeye odaklanmış arkadaşlarımız da olmadı değil.

Okul-aile birliği başkanımız Hacı TANKOŞ öğrencilerin izdiham yaratmadan girmeleri için kermes kapısında sırayı düzenledi.

Yiyecekler dağıtılmaya başlandı. Stand görevlisi öğrencilerimiz üstün pazarlama stratejileriyle öğretmen ve velilerine yiyecekleri yüksek meblağlara sattılar.

Kermesimiz bir iki saat içinde tamamen tükendi. Standlardaki kutular bonkör ziyaretcilerin hayırlarıyla doldu taştı.

Eğlenceli bir gündü. Baharda açık havada daha kapsamlı bir kermes daha düzenleyeceğiz.