TÜBİTAK DESTEKLİ GÜNYÜZÜ BİLİM FUARIMIZI YAPTIK

Cihanbeyli Günyüzü Ortaokulu´nda 40´ı fen bilimleri olmak üzere yaklaşık 60 proje ve gösteri deneylerinden oluşan bilim fuarı açıldı....

Proje koordinatörü Hasan Sarıgül, yaptığı açıklamada amaçlarının öğrenen, sorgulayan, araştıran, bilime ve fene ilgisi artmış öğrenci profiline ulaşmak olduğunu söyledi.

Bilim fuarında fen projelerinin yanı sıra teknoloji ve tasarım, din kültürü, müzik, matematik ve Türkçe projeleri de ziyaretçilerle buluştu. Fuarda en çok ilgiyi sıvı azot ve kuru buz ile yapılan gösteri deneyleri çekti.

Bilim fuarına Cihanbeyli Kaymakamı Ahmet Gencer, Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, Milli Eğitim Müdürü Şemseddin Aykut, İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Emniyet Müdürü, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Günyüzü İlkokulu Müdürü Bayram KARACA bilim fuarına katkılarından dolayı başta; fen bilimleri öğretmeni Hasan SARIGÜL ve diğer öğretmen arkadaşlara ve okulumuz öğrencilerine teşekkür etti.